ČAS
|
TÉMA
|
TĚŠÍ SE NA VÁS PŘEDNÁŠEJÍCÍ
|
09:30-10:00
|
Registrace
|
|
10:00-10:30
|
Úvodní slovo a novinky v projektu
|
doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D. (VŠCHT Praha)
|
10:30-11:00
|
Brno: Reformulované výrobky a jejich využití v nutriční terapii
|
Bc. Barbora Slanařová; Mgr. Věra Andrášková (Masarykův onkologický ústav)
|
11:00-11:30
|
Méně tuku i méně soli v reformulovaných tepelně opracovaných masných výrobků: vliv na kvalitu
|
doc. MVDr. Josef Kameník, CSc., MBA (VETUNI)
|
11:30-12:30
|
Přestávka na oběd
|
|
12:30-13:00
|
Nové trendy úpravy senzorických a nutričních vlastností pekařských výrobků
|
doc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D.; Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha)
|
13:00-13:30
|
Snižování obsahu soli v lisovaných bílých sýrech
|
Ing. Irena Němečková, Ph.D.; Ing. Šárka Trešlová; Jan Forejt; Zdeněk Švandrlík (Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.)
Ing. Vojtěch Kružík, Ph.D.; Ing. Štěpán Marhons; doc. Ing. Jiří Štětina, CSc. (VŠCHT Praha)
|
13:30-14:00
|
Přestávka na kávu
|
|
14:00-14:30
|
Reformulace potravin v rámci systému Českých cechovních norem
Cena Potravinářské komory ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek 2022
|
Ing. Jan Pivoňka, Ph.D. (VŠCHT Praha)
Ing. Dana Gabrovská, Ph.D. (Centrum zemědělsko-potravinářského výzkumu a inovací, s.r.o.)
|