Změnit jazyk do Angličtiny
/ 🏠 / Novinky a události / Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně chemické vlastnosti masných výrobků

Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně chemické vlastnosti masných výrobků

Termín:středa 6. září 2023 od 10.00 h

Místo konání:posluchárna v pavilonu prof. Lenfelda, Veterinární univerzita Brno, Palackého tř. 1946/1;Brno-Královo Pole

Program semináře:

  1. Reformulace v oboru zpracování masa:úvod do problematiky (Josef Kameník, VETUNI)
  2. Reformulace masných výrobků v globálním měřítku (Ondřej Král, Kerry Ingredients and Flavours)
  3. Údržnost reformulovaných masných výrobků se sníženým podílem soli (Josef Kameník, VETUNI)
  4. Reformulované dušené šunky:příprava a realizace projektu, marketingová podpora (Robert Nejedlý, Maspoma CZ, spol. s r.o.)
  5. Reformulované mělněné masné výrobky:zkušenosti výrobce (Ondřej Cahel, Řeznictví H+H)

Registraci (zájem o účast) zašlete prosím na e-mail:macharackovab@vfu.cz do 31. 8. 2023.

Účast na semináři je zdarma.