Veterinární univerzita Brno FAKULTA VETERINÁRNÍ HYGIENY A EKOLOGIE Státní veterinární správa ČR |
Pořádá ve dnech 16. – 17. 10. 2024
konferenci
Hygiena a technologie potravin |
Lenfeldovy a Höklovy dny jsou mezinárodní konferencí zaměřenou na zdravotní nezávadnost a kvalitu potravin rostlinného a živočišného původu v celém potravinovém řetězci, včetně oblastí společného stravování. Konference přináší aktuální výsledky výzkumné činnosti a také poznatky z aplikace těchto výsledků a potravinového práva v praxi. Představuje příležitost k setkání odborníků jak z oblasti výroby, kontroly, hodnocení kvality a bezpečnosti potravin, tak i pracovníků z vědeckých a vzdělávacích institucí, dozorových orgánů a praxe. Odbornou část konference doplní setkání s historií veterinární hygieny potravin.
MÍSTO KONÁNÍ |
Aula
Veterinární univerzita Brno
Palackého tř. 1946/1
612 42 Brno
ODBORNÝ A PROGRAMOVÝ VÝBOR |
Mgr. Zdeňka Javůrková, Ph.D.– garant konference
Fakulta veterinární hygieny a ekologie, VETUNI, Česká republika
prof. MVDr. Bohuslava Tremlová, Ph.D.– garant konference
Fakulta veterinární hygieny a ekologie, VETUNI, Česká republika
doc. MVDr. Šárka Bursová, Ph.D.
Fakulta veterinární hygieny a ekologie, VETUNI, Česká republika
doc. MVDr. Matej Pospiech, Ph.D.
Fakulta veterinární hygieny a ekologie, VETUNI, Česká republika
prof. MVDr. Slavomír Marcinčák, Ph.D.
Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, Slovenská republika
prof. MVDr. Iva Steinhauserová, CSc.
Fakulta veterinární hygieny a ekologie, VETUNI, Česká republika
prof. MVDr. Lenka Vorlová, Ph.D.
Fakulta veterinární hygieny a ekologie, VETUNI, Česká republika
prof. MVDr. Peter Turek, Ph.D.
Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach, Slovenská republika
prof. Ing. Josef Golian, Dr.
Slovenská poľnohospodárska univerzita Nitra, Slovenská republika
doc. MVDr. Antonín Kozák, Ph.D.
MěVS v Praze SVS ČR, Česká republika
MVDr. Lenka Sedláčková
SVS ČR, Česká republika
MVDr. Jan Váňa
SVS ČR, Česká republika
ORGANIZAČNÍ VÝBOR KONFERENCE |
Mgr. Zdeňka Javůrková, Ph.D. prof. MVDr. Bohuslava Tremlová, Ph.D. Marie Míšková | Ústav hygieny a technologie potravin rostlinného původu |
Více informací o konferenci
MEDIÁLNÍ PARTNER KONFERENCE |
SPONZOŘI |
Konference je organizována za podpory Koordinačního místa pro vědeckou a technickou spolupráci s EFSA při Odboru bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství. Děkujeme!