Změnit jazyk do Angličtiny

Výuka

Výuka byla podpořena v letech 2011-2013 operačním programem Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Materiály jsou dostupné na:


Pedagodická činnost ústavu zahrnuje výuku těchto předmětů:

Magisterský studijní program


Bakalářské studijní programy

  •        VETERINÁRNÍ OCHRANA VEŘEJNÉHO ZDRAVÍ
  • 1. r., 1. s.:  Druhy a složení potravin (PVP)
    1. r., 2. s.:  Hygiena v potravinářských provozech
    1. r., 2. s.:   Netradiční zdroje potravin (PVP)
    3. r., 5. s.:  Mikroskopie potravin (PVP)
    3. r., 5. s.:   Značení potravin (PVP)

  •        BEZPEČNOST A KVALITA POTRAVIN
  • 1. r., 2. s.:  Správná hygienická a výrobní praxe
    1. r., 2. s.:   Netradiční zdroje potravin (PVP)
    2. r., 3. s.:   Druhy a složení potravin
    2. r., 3. s.:  Značení potravin
    2. r., 3. s.:   Distribuce a prodej potravin
    2. r., 4. s.:  Technologie a hygiena potravin rostlinného původu I
    2. r., 4. s.:   Nebezpečí z potravin a pokrmů
    3. r., 5. s.:  Technologie a hygiena potravin rostlinného původu II
    3. r., 5. s.:   Bezpečnost a kontrola potravin
    3. r., 5. s.:  Mikroskopie potravin (PVP)
    3. r., 6. s.:  Praxe v potravinářském podniku
    3. r., 6. s.:   Bezpečnost a kvalita potravin a pokrmů (SZZ)
    3. r., 6. s.:   Technologie a hygiena výroby potravin rostlinného původu (SZZ)
  •        ZDRAVOTNÍ NEZÁVADNOST A KVALITA POTRAVIN V GASTRONOMII
  • 1. r., 1. s.:  Biofyzika potravin
    1. r., 2. s.:  Druhy a složení potravin
    1. r., 2. s.:   Analýza surovin rostlinného původu
    2. r., 3. s.:  Hygiena a technologie potravin rostlinného původu
    2. r., 4. s.:   Značení potravin (PVP)
    3. r., 5. s.:  Káva a čaj v gastronomii (PVP)
    3. r., 5. s.:  Skladba a struktura potravin a pokrmů (PVP)
    3. r., 5. s.:   Víno v gastronomii (PVP)
    3. r., 6. s.:  Hygiena a technologie potravin a pokrmů (SZZ)


Navazující magisterský studijní program

  •        BEZPEČNOST A KVALITA POTRAVIN
  • 1. r., 1. s.:  Hygiena a technologie při výrobě pekárenských výrobků
    1. r., 1. s.:   Hygiena a technologie při zpracování škrobnatých surovin, olejnin a luštěnin
    1. r., 1. s.:   Udržitelnost v potravinovém řetězci
    1. r., 1. s.:  Akreditovaná laboratoř (PVP)
    1. r., 2. s.:  Biotechnologie v potravinářství
    1. r., 2. s.:   Hygiena a technologie při výrobě cukrovinek, ochucovadel a pochutin
    1. r., 2. s.:   Hygiena a technologie při zpracování ovoce, zeleniny, hub a suchých plodů
    1. r., 2. s.:   Falšování potravin
    1. r., 2. s.:   Analýza potravin rostlinného původu
    1. r., 2. s.:   Inovace v potravinářství (PVP)
    1. r., 2. s.:   Zpracování vedlejších a netradičních produktů (PVP)
    2. r., 3. s.:  Hygiena a technologie při skladování, distribuce a prodeji potravin
    2. r., 3. s.:   Hygiena a technologie pro výrobě alkoholických a nealkoholických nápojů
    2. r., 3. s.:   Ochrana potravin při mimořádných situacích
    2. r., 3. s.:   Certifikace a audity v potravinářském provozu
    2. r., 4. s.:  Praxe v potravinářském provozu
    2. r., 4. s.:   Hygiena a technologie potravin rostlinného původu (SZZ)


Doktorské studijní programy

  • HYGIENA A TECHNOLOGIE POTRAVIN
  • Povinné:
    Hygiena a technologie potravin rostlinného původu ve vědě a výzkumu
    Státní doktorská zkouška:
    Hygiena a technogile potravin
  • VEŘEJNÉ A SOUDNÍ VETERINÁŘSTVÍ A TOXIKOLOGIE
  • Povinně volitelné:
    Zdravotní nezávadnost potravin ve vědě a výzkumu (PVP)

Seznam zkratek:

  • r. = ročník
  • s. = semestr