ZAMĚSTNANCI
Kurzy vzdělávání v pedagogických dovednostech a flexibilních formách výuky na VETUNI, NPO SC A2
Zaměstnanecká fotosoutěž 2024
KONTAKTY
Lidé na VETUNI
Základní údaje
Mapa areálu
Ambulace a pohotovost
Hromadné adresy na studenty
ZAMĚSTNANCI
Kurzy vzdělávání v pedagogických dovednostech a flexibilních formách výuky na VETUNI, NPO SC A2
Zaměstnanecká fotosoutěž 2024
KONTAKTY
Lidé na VETUNI
Základní údaje
Mapa areálu
Ambulace a pohotovost
Hromadné adresy na studenty
VETERINÁRNÍ
UNIVERZITA
O FAKULTĚ
UCHAZEČI
STUDENTI
E-SHOP
RYCHLÉ ODKAZY
/
🏠
/
O FAKULTĚ
/
Věda a výzkum
/
Konference
/
LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY - konference hygieny a technologie potravin
/
Galerie přednášek
/ Archiv
Archiv
Seznam přednášek 2023
Hygiena a technologie potravin
Lenfeldovy a Höklovy dny
Bartáková Klára - Porovnání složení masných výrobků s jejich rostlinnými analogy
Beneš Petr - Aktuálně z EFSA
Kameník Josef - Mikrobiální kvalita imitací masa na bázi rostlinných bílkovin a z ní plynoucí rizika
Kameník Josef - Reformulace masných výrobků - módní vlna, nebo reakce na požadavky zákazníka
Lauková Andrea - Přístup SZPI k označování rostlinných potravin názvy živočišného původu
Mačáková Petra - Aktuální změny v potravinářské legislativě
Ostrý Vladimír - Patulin – 80 let výzkumu mykotoxinu významného pro veřejné zdraví
Pokora Jindřich - Státní zemědělská a potravinářská inspekce - Výsledky úřední kontroly potravin
Pospiech Matej - Vztah pokryvu krajiny k pylovému profilu medu
Rajchl Aleš - Reformulace výrobků z ovoce a zeleniny
Rybnikár Samuel - Označovanie rastlinných “alternatív“ potravín z pohľadu rozhodovacej činnosti Súdneho dvora EÚ
Singrová Eva - Přístup SZPI k označování rostlinných potravin názvy živočišného původu
Slukova Marcela - Reformulace pekařských výrobků
Váňa Jan - Předsednictví ČR v radě EU