ZAMĚSTNANCI
Kurzy vzdělávání v pedagogických dovednostech a flexibilních formách výuky na VETUNI, NPO SC A2
Zaměstnanecká fotosoutěž 2024
KONTAKTY
Lidé na VETUNI
Základní údaje
Mapa areálu
Ambulace a pohotovost
Hromadné adresy na studenty
ZAMĚSTNANCI
Kurzy vzdělávání v pedagogických dovednostech a flexibilních formách výuky na VETUNI, NPO SC A2
Zaměstnanecká fotosoutěž 2024
KONTAKTY
Lidé na VETUNI
Základní údaje
Mapa areálu
Ambulace a pohotovost
Hromadné adresy na studenty
VETERINÁRNÍ
UNIVERZITA
O FAKULTĚ
UCHAZEČI
STUDENTI
E-SHOP
RYCHLÉ ODKAZY
/
🏠
/
O FAKULTĚ
/
Věda a výzkum
/
Konference
/
LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY - konference hygieny a technologie potravin
/ Galerie přednášek
Galerie přednášek
Archiv
Seznam přednášek 2024
Hygiena a technologie potravin
Lenfeldovy a Höklovy dny
Výsledky kontrol Státní zemědělské a potravinářské inspekce v roce 2023 a průběžné výsledky za rok 2024
Válková, V.
Aktuality z Evropského úřadu pro bezpečnost potravin
Beneš, P.
Aktuální změny v potravinářské legislativě
Mačáková, P.
Aktuální události ve veterinární hygieně a bezpečnosti potravin
Semerád Z.
Označovanie environmentálnych a sociálnych aspektov o potravinách
Rybnikár, S, Pogádl, M.
Suché, mokré, nebo kombinované zrání masa? Technologické možnosti, empirie a legislativní požadavky
Kameník, J., Veselá, H., Dušková, M., Ježek, F.
Procesné zmeny v dojčenskej a detskej výžive s obsahom minerálneho oleja aromatických uhľovodíkov (MOAH)
Golian, J., Jakabová, S., Benešová, L., Malec, M.
Bezpečnostní aspekty kultivace živočišných buněk pro potravinářské účely
Štíchová, M.
Nové přístupy v produkci kultivovaného masa
Strmiska, V., Jandová, N., Tarbajová, V., Szotkowská, T., Coufalová, P., Koláčková, M., Húska, D., Brzobohatý, R., Lauš, R.
Nálezy kampylobakterů na drůbežích jatkách ve Vodňanech v letech 2018-2022
Bican, J. a kol. VHS Strakonice
Myopatie prsních svalů brojlerů – zkušenosti z jihočeských porážek
Fleischmannová, H., Smolíková, B. a kol. VHS Písek a Mirovice a VHS Strakonice
Sledování obsahu polychlorovaných bifenylů u prasat divokých na Třeboňsku
Hosnedlová, J., Pouzarová, V., Filásová, L., Čupr, Z., Doleželová, P.
Hybridní masné výrobky
Beňo, F., Hruška, F., Krátká, G., Harkavchenko, D., Ševčík, R.
Detegovanie génov rezistencie na antibiotiká u kmeňov stafylokokov zo surového kozieho mlieka
Zábolyová, N., Lauková, A., Troscianczyk, A., Pogány Simonová, M.
Stanovení rizika mikrobiální kontaminace vzorků potravin při narušení chladírenského řetězce během transportu
Haruštiaková, D., Martínková, N., Necidová, L., Bursová, Š., Zouharová, A., Bartáková, K.
Stabilita postbioticky aktívnych enkapsulovaných laktobacilov z kozieho mlieka a ovčieho hrudkového syra v jogurtoch
Lauková, A., Ščerbová, J., Bino, E., Zábolyová, N., Pogány Simonová, M.
Aplikácia enterocínov (postbiotík) v diéte králikov pre zvýšenie kvality králičieho mäsa
Pogány Simonová, M., Chrastinová, Ľ., Bino, E., Kandričáková, A., Ščerbová, J., Focková, V., Formelová, Z., Lauková, A.
Světové osobnosti, které ochránily lidstvo, včetně potravin
Kovařík, K.
Český rozhlas- 100 let nejen zábavy, ale i poučení
Hejlová, Š.
prof. MVDr. Čeněk Červený, CSc. – 5. výročí úmrtí
Ostrý, V.
prof. MVDr. Jiří Ruprich, CSc. – 70 let
Ostrý, V.
doc. RNDr. Ing Jaromír Šikula, CSc., dr. h. c. – 100. výročí narození
Pažout, V., Kovařík, K., Šikula, C.